Albirea dentară Chişinău

Este cea mai eficientă metodă de a-ți recăpăta nuanța naturală a danturii care a avut de suferit pe parcursul vieții

Se recomandă ca igiena orală să fie respectată conform regulii - periaj de 2 ori pe zi.

După procesul de albire dentară este indicat să se evite fumatul timp de 24 de ore.

Timp de 24 - 72 ore nu este deloc recomandat consumul de băuturi colorate precum cafea sau ceai.

Prima impresie e cea mai bună impresie!

Acesta este motivul pentru care un zâmbet alb, luminos și strălucitor va spori încrederea în sine.

Albirea profesională în cabinetul stomatologic este cea mai sigură și comună metodă de albire a dinților. Este un mod foarte eficient de a restitui culoarea naturală și uniformă a dinților fără a îndepărta nici o suprafață a dintelui.

Albire dentară cu lampa WhiteSmile

Obține zâmbetul dorit, 100%. Confortabil și sigur, cu lampa WhiteSmile, numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din Statele Unite, potrivit American Dental Association.

Lampa WhiteSmile este cel mai sigur aparat pentru această procedură, din punct de vedere al calității și eficienței! Timpul de tratament cu lampa WhiteSmile e rapid și eficient. În doar 1 oră ieși din cabinetul medicului stomatolog cu albirea perfectă, iar efectul se  menține până la 2 ani.

La domiciliu

Albirea dentară cu gutiere opalescente

Iar dacă nu ai timp să vii la clinica stomatologică, poți opta pentru albirea realizată acasă, cu ajutorul gelului de albire. Gelul conține o concentrație de 16% peroxid de hidrogen și se aplică în gutiere personalizate ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți.

consultatia medicului ortodont
23 March 2020

1. Consultația medicului ortodont

Acesta va recomanda un set de investigații medicale, ce include poze digitale, scanare intraorală, radiografii dentare, modele de lucru, planul de tratament.

23 March 2020
planificarea tratamentului
May 10, 2015

2. Planul de tratament

Medicul ortodont prezintă opțiunile de tratament, perioada și costurile acestora, într-un mod transparent și concret. Astfel se determină,  și pun în aplicare următorii pași ai tratamentului.

May 10, 2015
profilaxia dentara
June 21, 2016

3. Profilaxie

Înainte de aplicarea aparatului dentar, indiferent de tipul de tratament ales, zâmbetul trebuie să fie curat și sănătos.  Aceasta implică detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air-flow și fluorizare.

June 21, 2016
scanarea intraorala
23 March 2020

4. Aplicarea aparatului dentar

Acesta se aplică individual pe fiecare dinte, iar în funcție de tipul aparatului, vizitele la dentist vor fi stabilite la intervale diferite. Consultațiile vor fi realizate în concordanță cu recomandările medicului ortodont. Orice abatere afectează rezultatul tratamentului!

23 March 2020
retainerul
23 March 2020

5. Aplicarea reatainerului

Indiferent de tipul de aparat dentar, la finalul tratamentului ortodontic dinții au tendința de a reveni în poziția inițială. Pentru succesul tratamentului,  pacientul trebuie să poarte un retainer pentru a împiedica deplasarea dinților.

23 March 2020

Astfel, iată care sunt dezavantajele acestor proceduri:

Concentrația de peroxid de hidrogen sau apă oxigenată a benzilor nu este recomandată pentru toți pacienții, iar dacă dinții prezintă carii, acestea sunt strict interzise. În plus, benzile pentru albirea dinților pot afecta serios gingiile.

Bicarbonatul de sodiu este o substanță care, în anumite condiții, poate afecta mucoasa orală, iar beneficiile sale sunt aproape inexistente.

Aceasta nu este o metodă eficientă de albire a dinților, ci mai degrabă un mod de a menține culoarea acestora.

Acest aparat poate cauza sensibilitatea dinților și gingiilor, neștiind ce substanțe sunt folosite pentru aplicarea pe dinți.

Efectele acestei proceduri pot dura și până la 2 ani, în funcție de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung. Fumatul sau consumul de băuturi și alimente colorate pot duce, în timp, la schimbarea nuanței dinților.

După tratament poate fi resimțită o sensibilitate, pentru o scurtă perioada de timp, la nivelul dintilor. Totuși, acest lucru nu durează mai mult de 24-48 de ore.

Vino la o consultare Gratută!

dinte reparatie
durere dentara