Tratamentul endodontic sub control microscopic ZEISS

La Clinica Stomatologică Natural Smile, intervențiile endodontice sunt realizate de medici cu înaltă specializare și experiență, susținuți de microscopul dentar ZEISS.

tratamentul endodontic la naturalsmile

2nd

3rd

Coroana dentară

Tratamentul endodontic

Este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare.

Practica arată că tratamentul „clasic”, bazat exclusiv pe proceduri tactile, are o rată de reușită de 50-60%, în timp ce utilizarea microscopului asigură o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri atât în etapa non-chirurgicală, cât și în cea chirurgicală.

Intervenția sub microscop vă asigură reușita intervenției endodontice, prin:

consultatie endodontie
23 March 2020

Diagnostic cert chiar și în cazurile în care afecțiunile sunt de mare finețe (microfracturi și fracturi longitudinale ale dintelui), imposibil de identificat doar pe baza radiografiei. Doar cunoscând corect cauza, puteți beneficia de tratamentul corect cu rezultate pe termen lung

23 March 2020
microscop-zeiss
May 10, 2015

Proceduri inaccesibile fără microscop. Procedurile moderne de endodonție folosesc tehnici de tratament și materiale speciale, utilizabile doar sub microscop. În plus, anumite proceduri nu pot fi realizate fără microscopul dentar.

May 10, 2015
D-NIcolae
June 21, 2016

Tratarea corectă și completă a canalelor. Folosind mijloacele „clasice” pot fi omise canale radiculare suplimentare sau cu forme neobișnuite, care rămân necurățate și devin astfel un focar de infecție viitoare. Doar sub microscop – care amplifică vederea de pana la 25 de ori și permite iluminarea coaxială a câmpului de lucru – canalul dentar este vizibil integral, chiar și în situația în care are dimensiunea unui fir de păr, iar specialistul endodont se poate convinge fără dubiu că acesta este curat.

June 21, 2016
Arcada superioară
23 March 2020
Refacere rapidă. În cadrul unei operații realizate cu ajutorul microscopului, țesuturile moi sunt mai puțin traumatizate, metodele de suturare mai eficiente și refacerea este mai rapidă.
23 March 2020
restaurarea finală
23 March 2020

Economie de timp și bani. Reintervențiile, cauzate în principal de calitatea scăzută a manoperei, presupun adeseori costuri mai mari decât tratamentul inițial. Terapia endodontică cu ajutorul microscopului garantează acuratețe și eficiență maximă, astfel încât durata tratamentului este mai mică și rezultatul este sigur pe termen lung.

23 March 2020

Intervenția endodontică sub microscop poate face diferența între salvarea și extracția dintelui.

Infecțiile pulpare apar, cel mai frecvent, din cauza cariilor profunde sau de mari dimensiuni, traumatismelor la nivelul danturii sau afecțiunilor parodontale. Bacteriile care pătrund prin crăpăturile dintelui distrug treptat pulpa acestuia, duc la infecția și slăbirea osului, la umflarea ligamentelor din jurul dintelui și, în final, la pierderea dintelui.

Semnale că a-ți putea suferi de o infecție pulpară:

nervul dentar

Se pare că ai simptomele unei infecții pulpare? Programează vizita la Clinica Natural Smile!

dinte reparatie
durere dentara