Tratament pentru copii Chişinău

Este un domeniu mult studiat de către medicii stomatologi, copilul în primul rând are nevoie de atenție și multe răspunsuri la întrebările pe care le pune pentru a cunoaște mai bine ce urmează să se întâmple în acest cabinet.

Aceasta va ajuta la crearea unei relații de prietenie între medic și micul pacient și respectiv înfrângerea fricilor pe care le avem cu toții în copilărie și anume cea de – medicul stomatolog.  Cunoștințele aprofundate în stomatologie îmbinate cu cele pediatrice ajută medicii noștri să câștige încrederea și să transforme curiozitatea copilului în curajul de a încerca.

Până nu demult, părinții considerau că dantura temporară nu necesită intervenții speciale, ceea e nu este corect, copii au nevoie de îngrijirea danturii chiar de la apariția ei. Pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos timp cât mai îndelungat, este necesar să facem un tratament stomatologic corect și cel mai important  la timp!

Atitudinea, responsabilitatea,  dedicarea, răbdarea, experiența, profesionalismul sunt doar câteva dintre valorile de care dau dovadă stomatologii de la Natural Smile & Design – clinică stomatologică în Chișinău.

copil cu dinte

Vă Propunem Câteva Motive pentru a Vizita un Cabinet Stomatologic

Copilul stabilește atitudini pozitive față de stomatolog, învinge frica și se familiarizează cu clinica stomatologică

Copilul are posibilitatea să privească cum decurge tratamentul dentar și să aibă mici experiențe proprii.

Părinții se pot informa despre cele mai noi metodele și mai efective ale igienei orale.

Programează-ți piciul acum la o consultare gratuită!

Copilul trebuie să simtă o atmosferă caldă, iar vizitele de acomodare la un cabinet stomatologic sunt recomandate și de psihologi. Frica de tot ce ține de stomatologie se formează încă din copilărie, de aceea copiii trebuie aduși mai întâi pentru a descoperi, apoi pentru tratamentul cuvenit când va fi necesar.

La Natural Smile & Design copiii au parte de atenție, iar tratamentul cu tehnica performantă asigură un confort maxim și o atitudine pozitivă pe viitor