CHIRURGIA DENTARĂ

Interventia Chirurgicala photo

NATURAL SMILE
& DESIGN

Uneori înainte de a realiza un implant dentar, poate fi necesar să urmați o intervenție chirurgicală complementară (numită sinus lift-ridicarea membranei sinusului), pentru a obtine în zona arcadei superioare o masă osoasă cu profunzimea și lățimea necesare sau spațiul necesar.

Medicii clinicii Natural Smile sunt specializați în țară și străinătate pentru realizarea intervențiilor de chirurgie orală foarte complexe la cele mai înalte standarde.Intervenția de sinus lift se realizează în toată lumea devenită populară odată cu implanturile dentare.

 
Curatatre dentara profesionala Natural SMIle

Chirurgia orală este ramura stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul chirurgical al patologiilor, traumatismelor și defectelor care implică aspectele funcționale și estetice ale țesuturilor moi și dure ale gurii, gingiilor și oaselor maxilare.

Unele tratamente dentare necesită o abordare multidisciplinară profundă, care poate necesita și o intervenție chirurgicală.

Programează-te

Adresa:  Str. Valea trandafirilor, 16
LUN-VIN 08:00 - 17:00 ; SÂM 08:00 - 12:00

Ridicarea sinusului maxilar este necesară deoarece:

– maxilarul superior are mai puțin os decât cel inferior
-există pierderi osoase datorate bolilor gingivale
-cu pierderea dinților naturali, osul în care acestea au fost implantate este reabsorbit, printr-un proces natural, reducând spațiul osos disponibil pentru introducerea implantului.
– dimensiunea cavității sinusului diferă de la persoană la persoană și crește odată cu vârsta