igiena dentară

PROFILAXIA, prima și cea mai importantă etapă a îngrijirii dinților!

igiena dentara profesionala chisinaurezultatul igienii denatre profesionale
ems-airflow-powder

Profilaxia Dentară

periajul dentar regulat, ața dentară și apa de gură, precum și alimentația sănătoasă.

Periuța Manuală

Periuța de dinți trebuie să aibă peri moi sau medii pentru a evita lezarea gingiei. Periuța de dinți uzată nu poate curăța eficient dinții de aia este necesar să o schimbăm odată la 3 luni .

Igienizarea Profesională

este necesară și intervenţia de curăţare profundă şi de îndepărtare profesională a tartrului prin efectuarea ședințelor profesionale de profilaxie!

igiena dentara profesionala pana la igiena dentara profesionala dupa

Periuța Electrică

Deși unii pacienții sunt motivați de faptul că periuța electrică este mai eficientă și simt că dinții se curăță mai bine, este important să se respecte aceleași reguli de periaj

avem câte o soluție pentru fiecare

Serviciile noastre

Realizarea periajului dentar în fiecare zi, de cel puțin 2 ori, este vitală pentru menținerea unui zâmbet sănătos și pentru prevenirea acumulării tartrului.

Periajul de seară este cea mai importantă sesiune de igienizare personală zilnică. Este suficientă omiterea demersului într-o singură seară pentru a afecta rezultatele obținute chiar și prin igienizarea profesională până în acel moment.

avem câte o soluție pentru fiecare

Igiena dentară se poate realiza cu:

Realizarea periajului dentar în fiecare zi, de cel puțin 2 ori,
este vitală pentru menținerea unui zâmbet sănătos și pentru
prevenirea acumulării tartrului.


Periajul de seară este cea mai importantă sesiune de igienizare personală zilnică. Este suficientă omiterea demersului într-o singură seară pentru a afecta rezultatele obținute chiar și prin igienizarea profesională până în acel moment.

Profilaxia Interdentară

Periuța interdentară este recomandată purtătorilor de punți dentare și aparate ortodontice fixe. Este de mărimi diferite și asigură curățarea zonelor inaccesibile altui tip de periuțe.

Ața Dentară

Se recomandă utilizarea aţei dentare cel puţin o dată pe zi pentru o igienă dentară completă, iar atunci când nu este posibil, minimum de trei ori pe săptămână. Aceasta poate reduce riscul apariţiei cariilor cu până la 80%

Pasta de Dinți

Majoritatea pastelor de dinţi au la bază componente din calciu, fluor și o substanţă antiseptică. Nu uitaţi că numai un periaj corect ca tehnică, durată și frecvenţă completează calitatea pastei de dinți.

Apa de Gură

Apa de gură este un produs antiseptic, antibacterian, ce combate dezvoltarea microbilor patogeni în cavitatea bucală. Aceasta nu înlocuieşte periajul dentar, ci îl completează.

Programează acum vizita la Stomatolog

dinte reparatie
durere dentara

Pentru că zâmbetul tău contează...