Turismul Medical

Turismul medical este o activitate ce a luat amploare în întreaga lume, iar în topul preferințelor se numără medicina dentară. Un număr din ce în ce mai mare de persoane călătoresc cu scopul de a beneficia de servicii stomatologice mai ieftine sau care nu sunt de o calitate înaltă în țara de origine. În cadrul unei astfel de călătorii aveți ocazia de a vizita Moldova, iar dacă aveți și probleme dentare, ele pot fi tratate într-un interval de timp scurt, respectând programările care sunt stabilite de acord comun cu medicul stomatolog.

Iată câteva dintre benefiicile turismului dentar:

Beneficiați de o varietate mare de servicii.
În același timp călătorești și te tratezi.
Planificarea tratamentului înainte de a planifica călătoria
Discuția cu fiecare pacient în parte favorizează succesul tratamentului individualizat.
Prețuri mici comparativ cu țările UE și unele din CSI.
Servicii de calitate înaltă.

Planifici un tur dentar, dar nu știi încotro să mergi?

Favorizați de aparatajele și tehnologiile moderne, medicii de înaltă calificare și profesioniști de la Natural Smile & Design sunt gata oricând să vină în ajutor și să rezolve problemele dentare apărute garantând eficacitatea tratamentului. În ceea ce privește căile de comunicații, capitala este un centru de dezvoltare asigurat cu transport aerian, feroviar interurban sau propriu când este nevoie. Dacă vii pentru prima dată în Moldova și nu ești sigur că te vei descurca, stai liniștit -există transport direct din oricare direcție sau mai sigur te poate aștepta un reprezentant (la solicitare).

Capitala este un centru de perfecționare a medicilor dentiști, datorită pretențiilor mai mari a pacienților. În clinicile stomatologice de lux din străinătate prețurile sunt exagerate, însă în Moldova, beneficiezi de servicii de calitate, la prețuri mult mai mici.