Tratamentul endodontic sub control microscopic ZEISS

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară și întreg sistemul de canale) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare.

La Clinica Stomatologică Natural Smile, intervențiile endodontice sunt realizate de medici cu înaltă specializare și experiență, susținuți de microscopul dentar ZEISS.

Practica arată că tratamentul „clasic”, bazat exclusiv pe proceduri tactile, are o rată de reușită de 50-60%, în timp ce utilizarea microscopului asigură o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri atât în etapa non-chirurgicală, cât și în cea chirurgicală.

Intervenția endodontică sub microscop poate face diferența între salvarea și extracția dintelui. Infecțiile pulpare apar, cel mai frecvent, din cauza cariilor profunde sau de mari dimensiuni, traumatismelor la nivelul danturii sau afecțiunilor parodontale. Bacteriile care pătrund prin crăpăturile dintelui distrug treptat pulpa acestuia, duc la infecția și slăbirea osului, la umflarea ligamentelor din jurul dintelui și, în final, la pierderea dintelui. Netratate, inflamația sau necroza pulpei unui dinte se pot extinde și la țesuturile din vecinatate.

Intervenția sub microscop vă asigură reușita intervenției endodontice, prin:

Programează-te

Adresa:  Str. Valea trandafirilor, 16
LUN-VIN 08:00 - 17:00 ; SÂM 08:00 - 12:00

❌❌❌

 Diagnostic cert chiar și în cazurile în care afecțiunile sunt de mare finețe (microfracturi și fracturi longitudinale ale dintelui), imposibil de identificat doar pe baza radiografiei. Doar cunoscând corect cauza, puteți beneficia de tratamentul corect cu rezultate pe termen lung.
✅ + 373 78 303 010 ✅

Ghidul chirurgical

Proceduri inaccesibile fără microscop. Procedurile moderne de endodonție folosesc tehnici de tratament și materiale speciale, utilizabile doar sub microscop. În plus, anumite proceduri nu pot fi realizate fără microscopul dentar.
👉Programați-vă în mai puțin de 2 minute 👈

❌❌❌

Tratarea corectă și completă a canalelor. Folosind mijloacele „clasice” pot fi omise canale radiculare suplimentare sau cu forme neobișnuite, care rămân necurățate și devin astfel un focar de infecție viitoare. Doar sub microscop – care amplifică vederea de pana la 25 de ori și permite iluminarea coaxială a câmpului de lucru – canalul dentar este vizibil integral, chiar și în situația în care are dimensiunea unui fir de păr, iar specialistul endodont se poate convinge fără dubiu că acesta este curat.
+ 373 78 303 010

❌❌❌

Refacere rapidă. În cadrul unei operații realizate cu ajutorul microscopului, țesuturile moi sunt mai puțin traumatizate, metodele de suturare mai eficiente și refacerea este mai rapidă.
‼Sună acum ‼

Restaurarea finală

Economie de timp și bani. Reintervențiile, cauzate în principal de calitatea scăzută a manoperei, presupun adeseori costuri mai mari decât tratamentul inițial. Terapia endodontică cu ajutorul microscopului garantează acuratețe și eficiență maximă, astfel încât durata tratamentului este mai mică și rezultatul este sigur pe termen lung.
+ 373 78 303 010
nervi

Semnale că ați putea suferi de o infecție pulpară:

durere (spontană, pulsatilă, surdă) care se extinde sau nu la zonele învecinate maxilarului

sensibilitate atunci când mușcați sau mestecați, sau la temperaturi ridicate și scăzute

durere inexplicabilă la un dinte tratat în trecut

decolorarea dintelui

apariția unei umflături în dreptul dintelui

ganglioni umflați din jurul gâtului și al capului

Dacă simțiți una dintre acestea, nu ezitați să faceți o programare, și să beneficiați de servicii calitative și standartizate, la Clinica Stomatologică Natural Smile & Design.