Clinica stomatologică Natural Smile & Design este dotată cu un echipament de ultimă generație, ce are la bază o computerizare integrată și beneficiază de sisteme ultramoderne de igienă și sterilizare. Toate acestea permit realizarea unui tratament stomatologic complex, într-o perioadă scurtă de timp. Echipa Natural Smile este formată din specialiști experimentați pentru fiecare ramură a stomatologiei moderne, care realizează lucrări complexe și oferă cele mai noi tehnici de tratament. Centrul stomatologic îți asigură un tratament eficient și cea mai sigură experiență medicală. Pentru obținerea unor rezultate înalte, centrul stomatologic a investit în diverse dispozitive revoluționare, printre care scanerul intraoral Trios 3 de la 3shape. Aparatul modern facilitează munca specialistului și totodată nu creează disconfort pacientului, datorită formei sale ergonomice și compacte. Acesta este multifuncțional și oferă o varietate largă de servicii, ce oferă rezultate înalte în timp record. Înainte de a începe procesul de scanare, programul ne cere să îndeplinim comanda, care apoi este trimisă împreună cu amprentele direct în laborator. Drept urmare tehnicianul nu primește instrucțiunile medicului, dar citește comanda și înțelege ce lucrare trebuie creată, astfel procesul de lucru decurge mai rapid. Pentru a oferi servicii de înaltă calitate și a rămâne permanent la nivelul solicitat de pacienții aflați la distanță, zilnic, suntem implicați în procesul de creștere pe plan digital, susținând evoluția tehnologică. Recent am soluționat un caz venit tocmai din Texas, în care planul de tratament a fost aprobat digital, astfel putem afirma cu certitudine că limitele de comunicare au fost înlăturate. Pentru a demonstra importanța acestui dispozitiv inovator, vă prezentăm câteva avantaje benefice:

 • Viteza de scanare excelentă – în mai puțin de trei minute; -Scanare exactă;
 • Culori naturale;
 • Reduce numărul vizitelor pacientului la cabinet, precum și timpul petrecut în cabinet de către acesta;
 • Colorimetrie – determină spectrofotometric culoarea dintelui (cheie Vita), în același timp cu scanarea;
 • Fotografii HD – evidențiază detaliile semnificative și ajută la stabilirea limitei preparației;
 • Camera intraorală;
Acum vom menționa varietatea de produse pe care le putem realiza cu acesta:

 

 • Coroane – se pot amprenta bonturile preparate subgingival, cu sau fără prag, pentru orice indicație de protetică fixă;
 • Fațete si incrustații – amprentarea digitală a fațetelor, înregistrarea exactă a detaliilor limitelor de preparație este un alt capitol la care Trios este superior;
 • Implanturi – bonturi implantare individualizate, punți înșurubate și bare;
 • Coroane provizorii și modele wax-up virtual;
 • Proteze scheletate – un protocol de scanare optimizat pentru țesutul gingival înregistrează și rugile palatine;
 • Implantologie ghidată și ghiduri chirurgicale – amprentele digitale obținute cu Trios pot fi folosite și pentru planuri de tratament cu soluția software Implant Studio. Pot fi așadar planificate si fabricate ghiduri chirurgicale de poziționare a implanturilor, precum bonturi individualizate, punți și coroane provizorii.
 • Gutiere și aparate ortodontice – Trios poate fi folosit si pentru analize, planuri de tratament si proiectare de aparate ortodontice. 3Shape oferă o gamă largă de produse software pentru ortodonție de asemenea.

Acest utilaj este o achiziție inedită în clinica noastră, deoarece simplifică activitatea medicului și avantajează efectuarea lucrărilor atât în timp, cât și în calitate.