Pasta de dinţi pentru albire funcţionează?

O pastă de dinți special creată pentru albire poate să curețe, de obcei, doar suprafața şi nu poate schimbă culoarea dinților dumneavoastră. S-ar putea să observați rezultate vizibile, dar dinții nu sunt de fapt albiți.

Cât timp durează albirea profesionala?

De obicei, vă puteți aștepta ca albirea să dureze de la șase luni la doi ani, cu toate că unele studii au raportat rezultate de durată de până la 5 ani. Evitați vinul roșu, cafea și fumatul, toate acestea pot provoca colorarea dinților.

Fațetele dentare se pot păta?

Nu, fațetele dentare (ceramică) nu se pătează deoarece materialul din care sunt realizate este protejat de o glazură specială.

Implanturile dentare sunt dureroase?

Cei mai mulţi pacienți vor avea unele dureri minore chiar în prima zi după intervenția chirurgicală, mai puține persoane vor simți această durere şi a 2-a zi, dar în comparație cu extracția dentară, implantul dentar tinde să fie mai puțin dureros.

De ce îmi sângerează gingiile ?

Sângerarea gingiilor apare atunci când dinții sunt încărcați cu placă bacteriană și tartru, în cazul unei gingivite, parodontite, în timpul sarcinii(din cauza modificărilor hormonale care apar în organismul Dvs).

De câte ori trebuie să vin la dentist pentru a avea un zâmbet frumos sau pentru a-mi rezolva problemele dentare?

Aceasta variază în funcție de fiecare pacient, în funcție de necesități. Uneori, vă puteți îmbunătăți în mod dramatic sănătatea dumneavoastră orală și aspectul zambetului în doar câteva vizite. Echipa Natural Smile &Design va lucra pentru a face un tratament cât mai convenabil posibil, alegând vizite ușor mai lungi decât vizite frecvente. Trebuie să discutaţi cu medicul dentist și să stabiliți cel mai bun plan de tratament.

Nu imi plac dinţii şi zâmbetul meu. Ce pot face?

O varietate largă de opțiuni sunt disponibile pentru a îmbunătăți funcția dinților și modul în care arată zâmbetul tău. Vă invităm la clinica noastră pentru o consultație şi pentru a explora toate opțiunile disponibile.

Cât costă un implant dentar?

Costul unui implant dentar este determinat de compania producătoare, conform caracteristicilor pe care le posedă.