Consultația gratuită

Să mergi la o Clinică Stomatologică pentru o consultație gratuită este cea mai bună oportunitate de a afla starea sănătății, dinților tăi.

Vizitele din copilărie la medicul stomatolog vor pune baza atitudinii față de tot ce înseamnă stomatologie, din acest motiv pentru Echipa Natural Smile & Design este important ca toți pacienții de la mic la mare să fie într-un comfort psihologic, să fie încrezuți în medicii noștri și să se simtă în siguranță, altfel frica de denstist să rămână istorie.

Inițial, pacientului i se adresează întrebări referitor la starea generală a sănătății, apoi medicul efectuiază examenul obiectiv, examininează amănunțit dinții, gingiile, mucoasa bucală, relațiile de ocluzie, apreciază igiena bucală, ulterior explică pacientului care sunt problemele identificate și propune planul de tratament. Pentru intervențiile mai dificile cât și pentru stabilirea unui diagnostic definitiv la necesitate se efectuiază examenele complementare: radiografia dentară, computer-tomografia, modelele de studiu, examenul fotografic.

Adresează-te imediat unui medic stomatolog
atunci când:

A apărut miros neplacut din cavitatea bucală
Este prezentă sângerarea gingiilor în timp și după spălare
O parte din dinte s-a rupt
A apărut durere dentară și este în creștere
Ați observat că dinții și-au schimbat poziția
Dinții și-au schimbat culoarea

Numai medicul stomatolog competent va aprecia starea de sănătate a danturii și va propune un plan corect de tratament. Medicii care activează la Clinica Stomatologică Natural Smile & Design în Chișinău, sunt adevărați profesioniști însă ajutați de echipamentul modern urmează să primești un diagnostic corect în cel mai scurt timp. 

Vă rămâne doar să faceți o programare și să simțiți pe propria piele ce înseamnă, comfort, atitudine și profesionalism într-un singur cabinet stomatologic..

Programează-te la o consultație