ALBIREA
-este o metodă de ați recăpăta nuanța naturală a danturii care a avut de suferit pe parcursul vieții
Nu există efecte secundare după albirea dentară, cu condiția să se respecte câteva indicații, precum:
Indiferent de tratamentul de albire profesională ales, este recomandat ca igiena orală să fie păstrată precum înainte, cu periaj de 2 ori pe zi, suplimentat de folosirea aței dentare și apei de gură.
După procesul de albire dentară, este indicat să se evite fumatul timp de 24 de ore.
Deoarece dinții se albesc timp de 24-72 de ore și după ce tratamentul s-a încheiat, iar suprafața lor este mult mai absorbantă, în această perioadă nu este deloc recomandat consumul de alimente sau băuturi colorante precum cafeaua, ceaiul, fructele roșii, vinul, oțetul balsamic, sucul de tomate etc.
Cu ce este superioară o albire de dinți profesională față de metodele tradiționale?
Albire dentară cu lampa WhiteSmile
Obține zâmbetul dorit, 100% confortabil și sigur, cu lampa WhiteSmile, numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din Statele Unite, conform American Dental Association.
Lampa WhiteSmile este cel mai sigur aparat pentru această procedură, din punct de vedere al calității și eficienței! Timpul de tratament cu lampa WhiteSmile este de aproximativ 1 oră, iar efectul este imediat și se poate menține până 2 ani.
Programează-te
Adresa: Str. Valea trandafirilor, 16
LUN-VIN 08:00 - 17:00 ; SÂM 08:00 - 12:00
La domiciliu
Albirea dentară cu gutiere Opalescence
Procedura este realizată acasă de către pacient. Gelul de concentrație 16% peroxid de hidrogen se aplică în gutiere personalizate ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți.
Beneficiile albirii dentare cu gutiere Opalescence:
1. Albirea dentară se realizează treptat, efectul fiind durabil 1-2 ani
2. Gutierele sunt intim adaptate suprafețelor dentare ale pacientului, întrucât se realizează în laborator. Astfel este necesară o amprentare exacta, realizată de către medicul stomatolog
3. Datorită materialului confortabil din care sunt confecționate și datorită specificațiilor pentru fiecare caz clinic în parte, pacientul nu va simți disconfort pe durata tratamentului
Dezavantaje:
1. Pentru a avea efectul optim este necesară aplicarea gutierelor pe dinți în timpul nopții
Procedura crește riscul apariției sensibilității gingivale și dentare pe parcursul albirii (efect ce va dispărea odată cu finalizarea tratamentului) întrucât gelul poate ajunge în contact involuntar cu gingia
3. Pe timpul procedurii este indicat să se evite consumul de alimente și băuturi colorate (cafea, ceai, fructe roșii, vin etc.)
Medicii Natural Smile & Design, specializați în Estetică Dentară, nu recomandă tratamentul de albire al dinților acasă, fără indicația unui specialist.
Astfel, iată care sunt dezavantajele acestor proceduri:
1. Benzi pentru albirea dinților
2. Albirea dinților cu bicarbonat de sodiu
3. Pasta de dinți pentru albire
4. Aparat pentru albirea dinților
Mituri despre Albirea Dentară
Albirea dentară doare
Nu, albirea dentară nu doare, cât timp este realizată prin tratamente specifice, sub supravegherea și cu indicațiile medicului stomatolog.
Lucrările protetice (fațete, coroane) reacționează la tratamentul cu albire dentară
În ceea ce privește restaurările dentare preexistente, acestea s-ar putea să aibă nevoie de înlocuire după tratamentul de albire profesională, din pricina faptului că nu răspund la tratament, spre deosebire de dinții naturali.
Albirea dentară își păstrează efectele pentru totdeauna
Efectele acestei proceduri pot dura și până la 2 ani, în funcție de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung. Fumatul sau consumul de băuturi și alimente colorate pot duce, în timp, la schimbarea nuanței dinților.
Albirea dentară sensibilizează dinții
După tratament poate fi resimțită o sensibilitate, pentru o scurtă perioada de timp, la nivelul dintilor. Totuși, acest lucru nu durează mai mult de 24-48 de ore.