ALBIREA DENTARĂ

-este o metodă de ați recăpăta nuanța naturală a danturii care a avut de suferit pe parcursul vieții

Acest tratament este destul de popular în țările înalt dezvoltate, dar și în țara noastră se află printre cele cele mai căutate servicii stomatologice. Cavitatea bucală este primul segment care intră în contact cu toate alimentele ingerate, însă dinții sunt cel mai mult afectați de pe urma capriciilor noastre: ceaiul tare, cafeaua, alimentele bogate în coloranți, duritatea apei, igiena orală necalitativă, vârsta înaintată, sexul masculin precum și fumatul, alcoolul sunt doar câțiva factori care își pun amprenta pe nuanța danturii noastre. Vizitele regulate la medicul stomatolog, pot întârzia efectele de îngălbenire, astfel să avem dinți albi, naturali și sănătoși. (Un studiu) arată că tot mai mulți oameni încearcă să obțină albirea dinților acasă, folosind benzi pentru albirea dințilorpaste de dinți pentru albire, dar uită că în stomatologie se face înălbirea profesională a dinților.

Nu există efecte secundare după albirea dentară, cu condiția să se respecte câteva indicații, precum:

Indiferent de tratamentul de albire profesională ales, este recomandat ca igiena orală să fie păstrată precum înainte, cu periaj de 2 ori pe zi, suplimentat de folosirea aței dentare și apei de gură.

+373 78 303 010

După procesul de albire dentară, este indicat să se evite fumatul timp de 24 de ore.

+373 78 303 010

Deoarece dinții se albesc timp de 24-72 de ore și după ce tratamentul s-a încheiat, iar suprafața lor este mult mai absorbantă, în această perioadă nu este deloc recomandat consumul de alimente sau băuturi colorante precum cafeaua, ceaiul, fructele roșii, vinul, oțetul balsamic, sucul de tomate etc.

+373 78 303 010
whitepower

Cu ce este superioară o albire de dinți profesională față de metodele tradiționale?

Albire dentară cu lampa WhiteSmile

Obține zâmbetul dorit, 100% confortabil și sigur, cu lampa WhiteSmile, numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din Statele Unite, conform American Dental Association.

 

Lampa WhiteSmile este cel mai sigur aparat pentru această procedură, din punct de vedere al calității și eficienței! Timpul de tratament cu lampa WhiteSmile este de aproximativ 1 oră, iar efectul este imediat și se poate menține până 2 ani.

Programează-te

Adresa:  Str. Valea trandafirilor, 16
LUN-VIN 08:00 - 17:00 ; SÂM 08:00 - 12:00

La domiciliu

Albirea dentară cu gutiere Opalescence

Procedura este realizată acasă de către pacient. Gelul de concentrație 16% peroxid de hidrogen se aplică în gutiere personalizate ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți.

Beneficiile albirii dentare cu gutiere Opalescence:

1. Albirea dentară se realizează treptat, efectul fiind durabil 1-2 ani

Pentru o Întrebare Apasa Aici

2. Gutierele sunt intim adaptate suprafețelor dentare ale pacientului, întrucât se realizează în laborator. Astfel este necesară o amprentare exacta, realizată de către medicul stomatolog

Am o Întrebare !!!

3. Datorită materialului confortabil din care sunt confecționate și datorită specificațiilor pentru fiecare caz clinic în parte, pacientul nu va simți disconfort pe durata tratamentului

Contactează-ne

Dezavantaje:

1. Pentru a avea efectul optim este necesară aplicarea gutierelor pe dinți în timpul nopții

+373 78 303 010

Procedura crește riscul apariției sensibilității gingivale și dentare pe parcursul albirii (efect ce va dispărea odată cu finalizarea tratamentului) întrucât gelul poate ajunge în contact involuntar cu gingia

Adresează-ne o Întrebare

3. Pe timpul procedurii este indicat să se evite consumul de alimente și băuturi colorate (cafea, ceai, fructe roșii, vin etc.)

Ai o Întrebare...Apasă aici pentru Detalii !!!
albire dentara chisinau

Medicii Natural Smile & Design, specializați în Estetică Dentară, nu recomandă tratamentul de albire al dinților acasă, fără indicația unui specialist.

Astfel, iată care sunt dezavantajele acestor proceduri:

1. Benzi pentru albirea dinților

– concentrația de peroxid de hidrogen sau apă oxigenată a benzilor nu este recomandată pentru toți pacienții, iar dacă dinții prezintă carii, acestea sunt strict interzise. În plus, benzile pentru albirea dinților pot afecta serios gingiile.

2. Albirea dinților cu bicarbonat de sodiu

– bicarbonatul de sodiu este o substanță care, în anumite condiții, poate afecta mucoasa orală, iar beneficiile sale sunt aproape inexistente.

3. Pasta de dinți pentru albire

– aceasta nu este o metodă eficientă de albire a dinților, ci mai degrabă un mod de a menține culoarea acestora.

4. Aparat pentru albirea dinților

– acest aparat poate cauza sensibilitatea dinților și gingiilor, neștiind ce substanțe sunt folosite pentru aplicarea pe dinți.

Mituri despre Albirea Dentară

Albirea dentară doare

Nu, albirea dentară nu doare, cât timp este realizată prin tratamente specifice, sub supravegherea și cu indicațiile medicului stomatolog.

Lucrările protetice (fațete, coroane) reacționează la tratamentul cu albire dentară

În ceea ce privește restaurările dentare preexistente, acestea s-ar putea să aibă nevoie de înlocuire după tratamentul de albire profesională, din pricina faptului că nu răspund la tratament, spre deosebire de dinții naturali.

Albirea dentară își păstrează efectele pentru totdeauna

Efectele acestei proceduri pot dura și până la 2 ani, în funcție de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung. Fumatul sau consumul de băuturi și alimente colorate pot duce, în timp, la schimbarea nuanței dinților.

Albirea dentară sensibilizează dinții

După tratament poate fi resimțită o sensibilitate, pentru o scurtă perioada de timp, la nivelul dintilor. Totuși, acest lucru nu durează mai mult de 24-48 de ore.